Welke cursussen zijn er?

Op deze pagina vind je de verschillende cursusmogelijkheden. Heb je andere wensen? Neem dan contact met mij op, dan kunnen we vrijblijvend samen kijken naar een cursus die bij jou past.

De ouder en kind cursus. Tijdens deze cursus in groepsverband gaan we interactief aan de slag met babygebaren. We gaan in op de theorie en tijdens deze cursus leert je 50 gebaren die je direct in de praktijk kunt toepassen. Voor deze cursus geldt een maximum aantal deelnemers, zodat er meer persoonlijke aandacht is. Kosten van deze cursus: €80,00

Privé cursus. Is het lastig voor jou om een cursus te volgen, omdat je wisselende werktijden en/of werkdagen hebt? In overleg spreken we een aantal data af waarop ik bij jou thuis langkom om de cursus te geven. Je hebt één op één aandacht, dus er is heel veel mogelijk.

Deze cursus is ook zeer aan te bevelen voor als je een kind hebt met speciale behoeftes. We kunnen dieper ingaan op wat jouw kind nodig heeft en de gebaren selecteren die aansluiten bij de wensen van jou en je kind. Kosten van deze cursus: €98,00 per twee volwassenen.

Prive cursus groep. Deze cursus is ideaal voor familie en vrienden, denk hierbij aan opa's en oma's, de oppas, goede vrienden of misschien wel de buurvrouw waar jouw kindje zo vaak speelt. De cursus wordt bij jou thuis gegeven in je eigen vertrouwde omgeving met mensen die je kent. De inhoud is hetzelfde als de ouder en kind cursus, en ook hier staat persoonlijke aandacht centraal. Ook voor deze cursus geldt een maximum aantal deelnemers. Kosten van deze cursus: €80,00 per twee volwassenen. De persoon bij wie de cursus thuis plaatsvind krijgt een korting van 50%.

Babygebaren voor professionals. Heb je een kinderdagverblijf of een gastouderbureau, en wil je babygebaren implementeren in jouw bedrijf? Ik geef ook trainingen aan gastouders en op kinderdagverblijven. Neem contact met mij op zodat we vrijblijvend een aantrekkelijke prijsopgaaf kunnen maken.

Gastspreker. Wil je babygebaren opnemen in het lesprogramma? Of heb je een evenement of activiteit waar babygebaren helemaal bij past? Ik geef ook gastlessen en presentaties voor grotere groepen. In overleg kunnen we een programma maken dat past bij jouw les, evenement of activiteit. De kosten van deze cursus zijn in overleg en zal afhangen van je wensen en de locatie.

Babyshower. Op zoek naar een leuke activiteit voor tijdens een babyshower? Waarom niet een workshop babygebaren? Samen gaan we dan op een leuke manier aan de slag met babygebaren. Een mooier cadeau kan je de toekomstige mama en haar baby niet geven! Kosten voor deze workshop: €75,00. Binnen een straal van 15 km zijn de reiskosten gratis. Vanaf 15 km worden er reiskosten berekend