Inhoud van de cursus.

De 6 ontwikkelingsgebieden

De cursus van Kindergebaren Spelend Wijs© is een jaarvullend programma bestaande uit 5 cursussen;

- lente
- zomer
- herfst
- winter
- algemene module.

Elke cursus bestaat uit 6 lessen die wekelijks zullen plaatsvinden, elke les duurt 45 minuten. Je kunt je inschrijven per thema, en zo je eigen tempo bepalen. Tijdens de lessen stimuleren we de 6 ontwikkelingsgebieden van je kind. Speciaal voor dit programma zijn er cd's met liedjes gemaakt die passen bij de thema's uit de lessen. Deze cd krijg je als je de cursus volgt, zo kunnen jullie thuis ook verder met de liedjes en de activiteiten.
Tijdens de lessen maken we gebruik van verschillende spelactiviteiten voor de brede ontwikkeling van je kind. Activiteiten met verhalen, liedjes en vertelspelletjes zijn zeer geschikt om de spraak en taal bij je kind te stimuleren, spelen en bewegen zijn eveneens goed voor de taalontwikkeling en ook deze activiteiten komen ruim aan bod. Alle activiteiten worden ondersteund met gebaren. We gaan zingen, lezen, dansen en knutselen waarbij we gebruik maken van gebaren uit de Nederlandse Gebarentaal.
Bij elke cursus leer je weer 30 nieuwe gebaren die je samen met je kindje kunt gaan gebruiken.

De kosten van deze cursus bedragen €90,00.

Samen gaan we lekker aan de slag met verschillende activiteiten en ontdek je samen met je kind wat hun talenten en kwaliteiten zijn.

Deze cursus is ook geschikt voor de professionals. Het programma van Kindergebaren Spelend Wijs© wordt door veel kinderdagverblijven, gastouders en basisscholen gebruikt als extra aanvulling op het dagelijkse programma. Kindergebaren Spelend Wijs© is een uniek programma die gebruik maakt van gebaren en zich concentreert op een brede ontwikkeling, het zal een waardevolle aanvulling zijn.